اخذ رتبه و رتبه بندی

در توضیح فرآیند، مدارک و مراحل اخذ رتبه در سامانه ساجات سعی می کنیم با وجود پیچیدگی در این فرآیند ها به گونه ای ساده بیان کنیم تا در صورت داشتن تمایل برخی دوستان شخصا اقدام به اخذ رتبه برای شرکت خود نمایند.

توضیحات اولیه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شرکت های موجود را به دو دسته شرکت های مشاور و شرکت های پیمانکار تقسیم بندی نموده است. رتبه های در نظر گرفته شده برای شرکت های پیمانکاری رتبه ۵ و ۴ و ۳ و ۲ و ۱ می باشند که عدد ۵ پائین ترین و ۱ بالاترین رتبه شرکتها محسوب می شوند. این رتبه بندی شرکت ها برای شرکت های مشاور رتبه ۳ و ۲ و ۱ می باشد که ۳ پائین ترین و ۱ بالاتربن رتبه است.

ملاک های ارزیابی جهت اخذ رتبه یا ارتقا

  • ملاک ارزیابی برای اخذ رتبه و رتبه بندی شرکت های پیمانکار، تعداد نیروی فنی و مهندسی هستند که عضو هیئت مدیره آن شرکت هستند، است ولی این در صورتی است که ملاک ارزیابی رتبه بندی شرکت های مشاور علاوه بر نیروی فنی و مهندسی عضو هیئت مدیره، امکانات نرم افزاری و سخت افزاری، ابزارها و ادوات فنی هم می باشند که سنجیده خواهند شد.
  • برای ارتقاء رتبه شرکت پیمانکاری از ۵ به ۱ ارزش ریالی پروژه های انجام شده طی پانزده سال اخیر و نیروهای فنی و مهندسی شرکت ارزیابی می گردند، چنانچه شرکت پیمانکار امتیاز قابل قبول را کسب کند و همچنین اظهارنامه مالیاتی داشته باشد می تواند رتبه بالاتری را اخذ نماید.
  • برای ارتقاء رتبه شرکت مشاور از پایه ۳ به پایه ۱ ارزش ریالی پروژه های انجام شده طی سی سال اخیر، نیروهای فنی و مهندسی و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری مورد بررسی قرار میگیرند.

در ادامه همین مطلب و دیگر بخش های سایت، مراحل، شرایط و مدارک لازم جهت اخذ رتبه ۵ پیمانکاری و ۳ مشاور را به شما خواهیم گفت.

رتبه بندی شرکت های ساختمانی و عمرانی

تمدید رتبه پیمانکاری

ملاک های ارزیابی جهت اخذ رتبه یا ارتقا

رتبه ,شرکت ,های ,اخذ ,۱ ,فنی ,اخذ رتبه ,شرکت های ,و مهندسی ,فنی و ,رتبه بندی ,ارزش ریالی پروژه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

إِنَّکَ بِالْوادِ الْمُقَدَّسِ طُوی خلاصه کتاب روانشناسی بالینی سعید شاملو سجاد بهترین های دنیای وب مکدرات تولیدی آرین بازی قلعه دفتر روانشناسی محسن دررودی روزهای خدایی تولیدکننده تجهیزات روشنایی و نورپردازی led